Komponenttimyyjä / Business Developer Essentra Oy
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.12.2021

Yritysesittely:

Essentra Components on osa maailmanlaajuista Essentra Plc konsernia. Kansainvälinen verkostomme ulottuu 33 maahan sekä käsittää 42 tuotantolaitosta ja 64 myyntikonttoria. Olemme kansainvälinen muovituotevalmistaja. Meillä on laaja valikoima tuotteita pintojen suojaamiseen, kiinnittämiseen, peittämiseen ja viimeistelyyn.  Palvelemme laaja-alaisesti teollisuuden eri osa alueita kuten esimerkiksi elektroniikan laitevalmistajia. Suomessa olemme olleet vuodesta 1998. Liikevaihto Suomessa 4 miljoonaa €

Etsimme nyt Essentra Oy:lle aktiivista ja asiakas/myyntivastuullista Business Developeria Ruoholahteen organisaatiomuutosten ja toiminnan laajenemisen seurauksena!

Tehtävänkuvaus:

Tehtävässäsi kasvatat olemassa olevien asiakkaiden myyntiä ja etsit uutta asiakasrajapintaa. Myymäsi tuotteet ovat laadukkaita komponentteja, joita käytetään valmistavassa teollisuudessa. Tämän lisäksi työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakkaiden palvelu osana asiakaspalvelutiimiä, sekä tarvittaessa kentällä toimivien myyjien tukena toimiminen sekä tilausten valmistelu ja tarjousten tekeminen.

Mitä etsimme:

Etsimme henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta ja näyttöä tavoitteellisesta myyntityöstä. Nautit aidosti sekä myyntityöstä että asiakaspalvelusta ja haluat saavuttaa henkilökohtaiset ja tiimin yhteiset tavoitteet. Haet innokkaasti ja aktiivisesti uusia asiakkuuksia ja pidät heidät tyytyväisenä myös ensimmäisen kaupan jälkeen. Haluat tehdä pitkäjänteistä myyntityötä ja muodostaa pitkäaikaisia asiakassuhteita. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia, sekä mahdollisesti myös ruotsia. Taustaltasi olet teknillinen ja/tai kaupallinen ja isona etuna pidämme esimerkiksi 3D kuvien lukutaitoa ja muovimateriaalitietoutta. Hallitset yleisimmät tietokoneohjelmat ja olet ehkä jo mahdollisesti käyttänyt esimerkiksi D365:ta ja/tai Linkedin Sales Navigatoria.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen hyvillä kehittymismahdollisuuksilla kansainvälisessä yrityksessä, kuitenkin pienessä ja viihtyisässä työyhteisössä kiinnostavien ja haastavien työtehtävien parissa. Palkkaus on mallia kiinteä kuukausipalkka + mahdollinen bonus yrityksen suoriutumisen mukaisesti. Tämän lisäksi olet oikeutettu muihin Essentra Oy:n henkilöstöetuihin kuten laajaan työterveyshuoltoon Terveystalossa sekä Smartumin liikunta- ja kulttuurietuun. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa, mutta sinulla on perehdytyksen jälkeen halutessasi mahdollisuus etätöihin. Haku toteutetaan suorarekrytointina ja valittu henkilö palkataan suoraan Essentra Oy:n palvelukseen. Tehtävän suunniteltu aloitus sopimuksen mukaisesti, kuitenkin mahdollisimman pian.

Miten haet:

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin käy jättämässä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä viimeistään 16.1.2022. Liitäthän hakemukseesi CV:si ja hakemuskirjeesi, jossa kerrot miksi juuri sinä sopisit tähän tehtävään ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Olli Nyman
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 307 5109 (arkisin 9-15)
olli.nyman@eezy.fi
www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot