(Poistunut julkaisusta)

Komponentti-insinööri
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

KOMPONENTTI-INSINÖÖRIÄ

Työt alkavat sopimuksen mukaan maaliskuun alkupuolella ja määräaikaisen työn arvioitu kesto on n. 6kk. Työsuhteen jatko on mahdollinen.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, komponenttien sekä elektroniikan komponenttivalmistajien- ja toimittajien tuntemusta. Komponentti-insinööri etsii ja analysoi uusia, vaihtoehtoisia komponentteja sekä pitää huolta komponenttikirjastojen kehittämisestä ja ylläpidosta. Sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielitaito on välttämätöntä työn hyvin suorittamiselle. Odotamme hakijalta myös nuhteetonta taustaa, sillä tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.

Persoonana asiakkaamme työntekijäperheeseen sopii henkilö, joka on oma-aloitteinen, loogisen päättelykyvyn omaava, ongelmanratkaisutaitoinen henkilö, jolla riittää keskittymiskykyä ja mielenkiintoa hankalimpienkin ongelmien ratkaisuun.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden saada jalka oven väliin yhteen Oulun mielenkiintoisimmista yrityksistä! Asiakkaamme tarjoaa mielekästä työtä osaavien kollegojen ympäröimänä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä lounasedun.

Jos haluat päästä osaksi tätä hienoa työyhteisöä, jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 28.02.2021 sivujemme www.adecco.fi kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi