Kommunikationsspecialist till internationell organisation
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020
Har du erfarenhet av att jobba med kommunikation och vill ta nästa steg i en internationell organisation? Då kan detta vara din nya tjänst! Som kommunikationsspecialist hos EIT har du ansvar för åtta olika länder och kommunicerar på tre olika språk, svenska, finska och engelska. Låter detta som en spännande utmaning? Ansök redan idag!
ABOUT THE ROLE
EIT Rawmaterials består av mer än 400 partners från 22 länder i Europa, där deras uppdrag är att stärka den europeiska råvaruindustrin genom att bygga nätverk samt stärka relationerna mellan aktörer inom näringsliv, forskning och högre utbildning. I denna roll jobbar ansvarar du för åtta olika länder och din tjänst är delad mellan Sverige och Finland. Det innebär att du kommer att resa i tjänsten och dina kollegor inom kommunikation sitter i Berlin.

Du erbjuds


* En tjänst med stort ansvar och chans att utvecklas inom ett internationellt företag
* Möjlighet att anta en bred roll där du får fortsätta utveckla tjänsten


Detta är en direkt rekrytering vilket innebär att Academic Work sköter rekryteringsprocessen men du kommer att anställas direkt av EIT.
JOB DUTIES
Som kommunikationsspecialist är din roll bred och du kommer att ha ett stort ansvar men samtidigt frihet att utföra dina uppgifter och utveckla rollen som har funnits i mindre än ett år. Du kommer att få producera mycket material i skrift samtidigt som du har kontakt med journalister och genomför olika marknadsföringsinsatser.
Utöver det innebär din roll till exempel att du kommer att:


* Skapa nyhetsbrev
* Vara ansvarig för olika typer av sociala medier så som Twitter och LinkedIn
* Ansvara för och genomföra event
* Göra success stories

WE ARE LOOKING FOR

* Har minst tre års erfarenhet av liknande roll
* Har utbildning på universitet eller högskola inom kommunikation
* Är trespråkig och behärskar god svenska, finska och engelska i tal och skrift då det krävs både när du skapar texter och i dialog med journalister


Vi ser det som meritande om du har mångårig erfarenhet i en roll som kommunikationsspecialist samt om du har jobbat i en organisation i gruv- och metallbranschen.

Som person är du:
* Flexibel
* Självständig
* Kommunikativ
* Orädd

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid.
* Placering: Stockholm eller Helsingfors.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EIT:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
OTHER INFORMATION
Läs mer om EIT här
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1407720
  • Tehtäväalue: IT, Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki