(Poistunut julkaisusta)

Kommunikationsexpert/Viestintäasiantuntija / Hartwall Capital Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020

Hartwall Capital är ett finskt familjeägt investeringsbolag som har sina rötter i dryckesbolaget Oy Hartwall Ab. Investeringsverksamheten i Hartwall Capital startade år 2008, när aktierna i dryckesbolaget såldes och ägarna bytte ut sitt innehav i bryggeriindustrin till ett innehav i ett investeringsbolag. Genom att centralisera ägarnas kapital kan Hartwall Capital agera som en betydande aktör i det finska näringslivet genom sina innehav och aktivt ägande.

Då vi nu tar bolagets kommunikation till en ny nivå, söker vi till en ny position en 

Kommunikationsexpert 

Detta är en ypperlig möjlighet för dig med idéer och vilja att påverka ditt egna arbetsfält samt hur kommunikation görs i en organisation.

Vi förväntar oss att du kontribuerar till att planera, tydliggöra och bygga HC:s offentliga bild och synlighet. Till kommunikationsexpertens ansvarsområden hör Hartwall Capitals interna och externa kommunikation samt kommunikationen till ägarna. Som ett familjebolag med runt 90 ägare är ägarkommunikationen i en central roll. Utöver kommunikationsrollen på Hartwall Capital har du en tilläggsroll där du även bistår ägarna i deras egna sammanslutningar och projekt med bl.a. textberedning och visuellt arbete.

Som kommunikationsexpert har du en förmåga att proaktivt uppmärksamma händelser och nyheter som behöver kommuniceras. Kommunikationsexperten planerar, producerar och publicerar text och material i olika former för bolagets kommunikationskanaler på sociala medier, internet samt viktigast av allt, extranätet för ägarkommunikationen. Du ansvarar även för våra olika publikationers och portalers planering och uppdatering samt bolagets visuella utseende.

Vi förväntar oss att du har en lägre eller högre högskoleexamen inom ekonomi eller kommunikation samt minst 5 års erfarenhet inom kommunikation. Du talar flytande svenska men klarar dig väl även med finska och engelska. Intresse för affärsverksamhet, investering och ekonomi är även viktigt. Vi uppskattar vilja att lära sig, förmåga att kommunicera tydligt till olika grupper, samt en initiativrik och positiv attityd.  

Vid Hartwall Capital har du goda möjligheter för distansarbete, även om vi förväntar oss att du regelbundet befinner dig på kontoret vid Norra Esplanaden i Helsingfors. Utöver en intressant arbetsmiljö, erbjuder vi även omfattande personalförmåner.

Låter det som ditt drömjobb? Skicka din ansökan, CV och löneanspråk via ansökningsknappen senast 5.4.2020. Ifall du har fler frågor, kan du kontakta Chef för Support verksamheten Heidi Sulin (+358 40 5359 262) 27.3 eller 3.4 klo 14:00-15:00. Du kan även kontakta MPS konsult Jonathan Rasmus (+358 50 492 1415) för mer information 30.3 eller 1.4.