(Poistunut julkaisusta)

Komentosillan järjestelmien systeemi-insinööri
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Komentosillan järjestelmien systeemi-insinööri

Risteilijälaivojen komentosilloille tulevat systeemit ovat alansa huippua ja viimeisintä teknologiaa. Järjestelmät hankitaan projektikohtaisina kokonaistoimituksena sisältäen suunnittelun ja toteutuksen.

Systeemi-insinöörinä vastaat sopimuksen mukaisen toimituslaajuuden toteutumisesta laivanrakennusaikataulun puitteissa. Vastuullasi on myös muutosten hallinnointi niin asiakkaan, toimittajan kuin muiden laivanrakennukseen osallistuvien toimijoidenkin osalta.

Toivomme hakijalta

Työssä menestymisen edellytyksenä on hyvät projektinhallintataidot sekä riittävä tekninen tai merenkulullinen tausta, jonka pohjalta koulutamme tehtävän hoitamisessa tarvittavat tekniset erityispiirteet.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa Engineering manager Tiina Sjöströmpuh. 044-300 6985. Soittoajat ke ja to klo 15-16.