KOMBINATIONSFORDONSFÖRARE
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Henning Huldén & Söner Ab är ett traditionellt jordbyggnadsföretag med huvudkontoret i Nedervetil, Österbotten. Det stabila 40 år gamla familjeföretaget sysselsätter idag över 40 anställda och har vuxit stadigt. Huldén & Söner vill alltid betjäna sina kunder på bästa möjliga vis, vilket har gett företaget många möjligheter utanför hemknutarna. Erfarenhet, flexibilitet, service, okomplicerat och beslutsamhet är ord som beskriver företaget väl.

I takt med att vårt kundföretags verksamhet expanderar letar vi nu efter en KOMBINATIONSFORDONSFÖRARE till Karleby med omnejd.

Vi letar efter en kompetent och professionell chaufför för vårt kundföretag till gruskörning med en kassettbil. Den person som väljs till tjänsten måste ha lämpligt körkort och en giltig yrkeskompetens.

Vi förväntar oss att sökande har några års erfanhet av liknande arbeten. God arbetsmoral, förmåga att arbeta självständigt, förmåga att se helheter och god slutledningsförmåga ses som fördel. Muntliga och skriftliga språkkunskaper i finska eller svenska är en förutsättning för att lyckas i arbetsuppgiften.

Arbetet utförs främst i Karleby, Kronoby, Jakobstad med närregioner på dagtid. 

Vi kommer att erbjuda den utvalda personen ett anställningsavtal som är giltigt tillsvidare, prövotiden kommer man att jobba genom Eezy Personaltjänster som uthyrningsperson. Efter prövotiden har den valda personen möjlighet att övergå till kundföretaget som gammal anställd. Den utvalda personen kommer också få stöd från ett långsiktigt och professionellt företag och lön enligt lastbilsbranschens kollektivavtal.

Blev du intressant? Skicka din ansökning snabbt, eftersom vi går igenom dem redan inom ansökningsperioden.

Alla förfrågningar gällande tjänsten:

Eezy Kokkola

Aki Lyyski

050-3522775

aki.lyyski@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496140
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola, Kruunupyy