(Poistunut julkaisusta)

Kombiautonkuljettajia pk-seudulle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020
Oletko innostunut kuljetusalasta ja nautit myös fyysisestä työstä? Jos vastasit kyllä, tämä voi olla juuri etsimäsi työ!

Etsimme asiakkaallemme ahkeria kombiautonkuljettajia ympäristöhuoltoalalle. Tässä tehtävässä pääset mukaan vastuulliseen työyhteisöön, jossa työhyvinvoinnista pidetään huolta. Avainsanoja tässä tiimissä ovat positiivisuus ja työtä pelkäämätön asenne.

Kombiautonkuljettajana kierrät vaihtelevissa työkohteissa, pääasiallisena työtehtävänä ovat viemärihuoltotyöt ja suurtehoimuroinnit. Tässä työssä "työkalupakkinasi" toimii imuauto, jonka käsittelyyn vaaditaan fyysistä voimaa. Jokainen työpäivä on erilainen ja pääset näkemään monipuolisia kohteita.
Kohteena voi olla esimerkiksi ravintolan rasvakaivon tyhjentäminen, joten ethän kavahda hajuvivahteita työpäiviesi aikana. Etsimme tekijöitä, jotka omaavat "kyllä hoituu"- asenteen ja reippaan otteen työhön. Kohtaat asiakkaita päivittäin kohteissa, joten omaathan palvelualttiin asenteen ja voisi myös sanoa, että nautit asiakaspalvelusta.

Tehtävään vaaditaan C-ajokortti, kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuuskortti. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme tietämyksen talotekniikasta, ympäristöhuollosta ja rakennusalasta. Tieturva 1- kortti on myös plussaa.

Työ edellyttää valmiutta vuorotyöhön sekä päivystys-vuoroon tarvittaessa. Tässä tehtävässä on mahdollisuus tehdä myös lisätöitä halutessaan!

Työt alkavat 6.4.2020. Työ on aluksi kuuden kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Timperi, janne.timperi@hryhtiot.fi, 040 172 5026.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi.

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: imuautonkuljettaja, kuljetusala, kuljettaja, fyysinen työ, huoltotyöt.