Kolmioleipien valmistaja
Henkilöstöliiga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Asiakkaamme Oy Lunden Ab Jalostaja etsii useita kesätyöntekijöitä elintarviketeollisuuden tehtäviin!

 

Oy Lunden Ab on vuonna 1959 perustettu perheyritys, jonka tytäryhtiöitä ovat Oy Lunden Ab Jalostaja, Oy L Supply Ab sekä Lunden Food OÜ. Tunnettuja brändejämme ovat Jalostaja, Auran ja Chef Lunden. Yhtiöt valmistavat monipuolisesti sekä tuoreita, että teollisia elintarvikkeita. Omien brändien lisäksi tuotannossamme on monia kaupan merkkejä ja lisäksi toimimme merkittävien elintarvikeyritysten alihankkijana. Oy Lunden Ab työllistää noin 500 henkeä ja liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa.

 

Työn kuvaus:

Elintarviketyöntekijän työtehtävät sisältävät pääasiassa elintarvikkeiden, esimerkiksi kolmioleipien, valmistusta ja pakkausta tehdasolosuhteissa. Työtä tehdään ihmisen ja koneen sujuvana yhteistyönä tuotantolaitoksen tuorepuolella. Tuotantotilan lämpötila on n. 6 astetta, joten työpaikalle kannattaa pukeutua lämpimästi!

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa vuoroviikoin. Aamuvuoro on klo 6.00–14.30 ja iltavuoro klo 14.30–22.00. Työ saattaa sisältää myös ns. välivuoroja. Viikonloput ovat vapaat! Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten töihin pääsee helposti myös julkista liikennettä käyttämällä.

Työ alkaa touko-kesäkuussa ja kestää ainakin elokuun loppuun, mutta tehtävässä voi olla työntekijän tilanteen mukaan mahdollista jatkaa myös pidemmälle syksyyn!

 

Odotamme:

Hakijoilta edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia. Valittujen henkilöiden tulee myös hankkia salmonellatodistus ennen ensimmäistä työvuoroa. Aiempi työkokemus elintarvike- tai tuotantotyöstä on plussaa, mutta tehtävät ollaan myös valmiita opettamaan. Työssä tarvitaan näppäryyttä, tarkkuutta ja nopeutta. Arvostamme myös omatoimisuutta, positiivista asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja!

 

Tarjoamme:

Valitulle henkilölle tarjoamme kesätyön monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa arvostetussa elintarviketalossa. Henkilöstöliigan kautta saat luotettavat palkkahallintopalvelut ja työehtosopimuksen mukaisen palkan. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana kannustavaa ammattilaisten porukkaa, jätäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1344519
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku
  • Lisätietoja antaa: Irina Vanhatapio, irina.vanhatapio@henkilostoliiga.fi. Yhteydenotot arkisin klo 8–16 numeroon 0207 129 604.