(Poistunut julkaisusta)

Kolme henkilöstöasiantuntijaa
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Organisaation sisäisten tehtävämuutosten myötä etsimme nyt kolmea HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAA.

 

Helsingin yliopiston henkilöstöpalvelut toimii 120 hengen voimin osana yliopistopalveluiden tuhannen hengen asiantuntijaorganisaatiota. Tuemme yliopiston tiedekuntia ja erillisiä laitoksia mm. henkilöstön osaamisen kehittämisen, onnistuneiden rekrytointien sekä henkilöstön hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden vahvistamisen parissa.

Henkilöstöasiantuntijana työskentelet asiakasyksiköidesi johdon ja esimiesten luotettuna kumppanina monipuolisissa henkilöstöpalveluiden tehtävissä. Yksi hakemistamme asiantuntijoista tulee tukemaan työssään keskustakampuksen tiedekuntia, kaksi asiantuntijaa keskittyvät yliopiston erillisten laitosten tukeen. Erillisiä laitoksia yliopistossa ovat esimerkiksi noin 200 henkeä työllistävä tietotekniikkakeskus, sekä kaikille avoimia yliopisto-opintoja tarjoava Avoin yliopisto. Lue lisää yksiköistämme: https://bit.ly/2pt96ft 

Henkilöstöasiantuntijana

- olet kiinteästi mukana oman asiakasyksikkösi henkilöstösuunnittelussa, rekrytoinnissa sekä työhyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden kehittämisessä ja tukemisessa.
- vastaat yksikön rekrytointien laadukkaasta ja asiantuntevasta tuesta aina tehtävän määrittelystä valitun henkilön kanssa käytäviin neuvotteluihin ja asettautumiseen asti.
- osallistut aktiivisesti yksiköiden henkilöstöasioiden kehittämiseen mm. ottamalla vastuun erilaisten prosessien suunnittelusta ja organisoinnista yhdessä henkilöstöpäällikön kanssa.

Toimit roolissasi tiiviissä yhteistyössä yksiköiden johdon ja esimiesten, yksiköiden työsuhdeasioita hoitavan henkilöstökoordinaattorin sekä muiden yliopistopalveluiden kollegoiden kanssa. Olet työsi kautta vahvasti mukana luomassa hyvää työntekijäkokemusta, joka rakentuu mm. innostavan, yhteisöllisen ja tasa-arvoisen työyhteisön teemojen ympärille.

Sinusta

Olet itsenäinen ja monipuolisen työkokemuksen omaava henkilöstöasioiden ammattilainen. Sinulla voi olla laaja-alaisen osaamisen lisäksi syvällisempää osaamista jostain HR-funktiosta, esim. rekrytoinnista. Arvostamme kehitysorientoitunutta ja innostunutta työskentelyotetta ja rohkeuttasi tarttua aktiivisesti eteen tuleviin haasteisiin. Olet asiakaspalveluhenkinen, ratkaisukeskeinen, vastuullinen ja vakuuttava.

Työskentelemme henkilöstöpalveluissa asiakaslähtöisesti ja yhteistyöhön pohjaten, ja toivomme samaa asennetta myös sinulta. Haluat tutustua asiakasyksiköittesi toimintaan ja henkilöstöön, kuunnella signaaleja tarkalla korvalla ja antaa panoksesi yksikön toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Tehtävässä olet jatkuvassa vuorovaikutuksessa yksiköiden johdon ja esimiesten kanssa. Odotammekin sinulta hyviä yhteistyö-, viestintä- ja esiintymistaitoja, suomen lisäksi vähintään englanniksi. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä. Hyvät edellytykset tehtävään antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Miksi meille?

Helsingin yliopistossa pääset osaksi kiehtovaa ja ainutlaatuista kansainvälistä asiantuntijaorganisaatiota. Olemme ylpeitä siitä, että yliopistopalveluissa mahdollistamme opettajien ja tutkijoiden yhteiskunnallisesti ja globaalisti vaikuttavan työn paremman tulevaisuuden luomisessa.

HR-tiimimme koostuvat henkilöstöpäälliköstä ja osaavista kollegoista, jotka auttavat sinua pääsemään sujuvasti sisään työtehtäviisi. Kanssamme pääset kehittämään ja uudistamaan toimintaamme sekä kehittymään omassa asiantuntemuksessasi, hyvässä porukassa. Työskentelemme yhteisten tavoitteiden eteen joustavasti ajan ja paikan suhteen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi mm. kattavan henkilöstökoulutuksen, työterveyspalveluiden ja edullisten ja monipuolisten UniSportin palveluiden avulla. Odotamme sinua jo innolla yhteisöömme!

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 17.11.2019. Voit täyttää tietosi suoraan järjestelmään tai vaihtoehtoisesti liittää mukaan CV:n. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa.

Tehtävät ovat vakituisia ja täytämme ne kuuden kuukauden koeajalla.

Lisätietoja tiedekuntaan painottuvasta tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Tiina Väisänen, p. 02941 51390, tiina.vaisanen@helsinki.fi ja erillislaitoksiin painottuvista tehtävistä henkilöstöpäällikkö Ville Honkanen, p. 02941 22375, ville.honkanen@helsinki.fi.

 

TULE KANSSAMME TEKEMÄÄN TYÖTÄ MAAILMAN PARHAAKSI – YHDESSÄ!

#helsinkiunicareers
https://www.helsinki.fi/fi/yliopisto/ura-helsingin-yliopistossa