(Poistunut julkaisusta)

Kolme hammaslääkäriä
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (JYTE) tuottaa Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten kuntalaisten terveyspalvelut, asukkaita näiden kolmen kunnan alueella on reilu 148 000. JYTE on edistyksellinen ja ennakkoluuloton suun terveydenhuollon kehittäjä ja tunnettu kerralla kuntoon -mallin edelläkävijänä. Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla luonto on lähellä ja täällä on hyvät ja monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus hakee

KOLMEA HAMMASLÄÄKÄRIÄ

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin 1.9.2018 alkaen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Lisäksi edellytämme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, monipuolista ja sujuvaa kliinisen perustyön osaamista sekä työskentelyä suu kerralla kuntoon -mallissa.

Sitoutuneelle kollegalle tarjoamme hyviä etenemismahdollisuuksia. Olemme koulutusmyönteisiä ja tuemme ammatillista kehittymistä. Meillä on hyvät mahdollisuudet konsultoida erikoishoitoja (kirurgia, parodontologia, kliininen erikoishoito, kariologia, pedodontia, oikomishoito, radiologia).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES) ja Lääkärisopimuksen (LS) mukaan.

Tehtävissä on koeaika. Tehtäviin valittujen on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä edellyttää tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Haastattelut pyritään toteuttamaan viikoilla 30 ja 31. Varaudu esittämään haastattelun yhteydessä opinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut asiakirjat, jotka haluat tuoda rekrytoivan esimiehen tietoon.

Tervetuloa osaavaan ja mukavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi 20.7.2018 klo 14 mennessä!

Lisätietoja:
Vastaava hammaslääkäri Sinikka Hakio, puh. 014 266 2297 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.