(Poistunut julkaisusta)

Kolme (3) palkanlaskijaa
Kirkkohallitus/Kirkon palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Haemme Kirkon palvelukeskukseen, Oulun toimipaikka, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Kolme (3) palkanlaskijaa

vastaamaan asiakkaidemme palkanlaskennasta. Palkanlaskijan tehtävässä hoidat asiakkaidemme palkanlaskentaa itsenäisesti osana palkanlaskennan tiimiä. Toivomme, että olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on kiinnostusta palkanlaskentajärjestelmän kehittämiseen sekä oman asiantuntijuuden kasvattamiseen toimintaympäristömme nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme vakinaisen työn viihtyisissä toimistotiloissa, perehdytyksen työhösi ja liukuvan työajan, jolloin voit sovittaa työn joustavasti elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Palkanlaskennan tehtäviin kuuluu mm.:
- asiakkaiden perustietojen ylläpito, palkka-ajot, lakisääteiset tilitykset, raportointi, viranomaisilmoitukset, tilastoinnit, vuosi-ilmoitukset ja palkkakirjanpito
- asiakaspalvelu
- oman prosessialueen kehittäminen

Edellytämme:
- innostuneisuutta uuden oppimiseen
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kehittämistarpeiden tunnistamiseen ja vastuulliseen työotteeseen.
- asiakaslähtöistä ajattelua sekä kykyä hoitaa asiakassuhteita
- vuorovaikutus-, kommunikointi- ja ryhmätyötaitoja

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa, sekä kokemusta erilaisista taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja/tai palkanlaskennan tehtävistä. Yhdessä palkanlaskijan tehtävässä katsotaan sujuva suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito eduksi.

Jos pidät haasteista ja olet innostunut työskentelemään organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki, hae meille töihin! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Tehtävän alkamisajankohta on 6.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (peruspalkka 2225,64 €/kk) mukaan, lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävissä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme 29.3.2020 klo 16 mennessä sähköisen rekrytointipalvelumme www.evl.fi/rekry kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirkon palvelukeskuksen palveluesimies Sanna Marjanen sanna.marjanen(at)evl.fi, 040 1424 826