(Poistunut julkaisusta)

Kolmas asentaja elementtiasennukseen
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle

KOLMATTA PYÖRÄÄ ELEMENTTIASENNUKSIIN 

Työnkuva sijoittuu uudispuolelle (esimerkiksi kerrostaloja, päiväkoteja ja kouluja). Haemme nyt siis asentaja numero 3:sta.

Kyseinen asentaja pyörittää myllyllä kuraa, tuo kuran asentajille, koukuttaa elementtejä, vetää alusvillan, kantaa ja irrottaa tönäreitä, siistii alasaumat elementin alta sekä tekee kaiken mahdollisen, mitä asentajat käskevät. 

Työ on raskasta, nopeatempoista, vastuullista ja tarkkaa. Tässä työssä on oltava huolellinen ja tehokas yhtäaikaa. Työturvallisuuskortti on pakollinen ja muut kortit ovat eduksi. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähiympäristössä. 

Toivomme, että olet ahkera ja suhtudut työhön positiivisella asenteella. Työmaita riittää ja parhaista tekijistä voidaan leipoa elementtiasentajia.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat. Lisätietoja työstä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 1438507.