(Poistunut julkaisusta)

Kollegoita myyntitiimiin, Jyväskylä
ManpowerGroup Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019
Rainmaker tarjoaa työtä elämää varten ja on olemassa, jotta ihmiset voisivat rakastaa työtään. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta.
Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun ulkoistuksia tarjoava toimija ja työllistämme 1800 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista ympäri Suomen. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin Suomen parhaita asiakaskohtaamisia. Työskentelemme monikanavaisesti, palvellen asiakkaita verkossa, chatissa ja puhelimitse. Positiivinen ilmapiiri ja halu onnistua ovat menestyksemme takana ja laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

 

Tuntuuko siltä, että intoa ja potentiaalia olisi oppia uutta mutta mahdollisuus näyttää on vaikea saada? Haluatko startin urallesi myynnin ja maailmanluokan asiakaskohtaamisten parissa? Me haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tähän Rainmakerin Jyväskylän toimistollamme

Etsimme joukkoomme innokkaita työkavereita niin kesätöihin kuin vakituisiinkin työsuhteisiin

Pääset työskentelemään vakuutusmyynnin tai sähkömyynnin parissa, ja kehittymään päivä päivältä kohti myynnin ammattilaisuutta. Työtä teet kansainvälisten huippubrändien kanssa rehellisesti ja rennolla fiiliksellä. 

Työpäiväsi voit räätälöidä itsellesi sopiviksi, ja jokaiselta tunnilta saat vähintään 10 euron tuntipalkan ja tietysti bonusta omaan suoriutumiseesi perustuen. Ansiot voivat olla keskimäärin 13-14 euroa tunnilta ja parhaimmillaan jopa 20 euroa tunnilta.

Millaisia työkavereita etsimme?

Toivomme työkavereiltamme ennen kaikkea positiivista ja reipasta asennetta. Aiempaa myyntikokemusta tai työhistoriaa emme edellytä, sillä tämän työn oppii vain tekemällä ja me haluamme opettaa sen tekemisen. Tule sellaisena kuin olet ja ota mukaasi innokas, rohkea ja ennakkoluuloton asenne!

Sinua odottaa noin 40 hengen tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen toinen toistaan tsempaten. Esihenkilöt valmentavat ja tukevat sinua päivittäisessä työssäsi – yhdessä saavutamme tavoitteet päivästä toiseen.

Jos haluat huikean startin urapolullesi ja arvokasta työkokemusta, hae mukaan porukkaan!

Jäikö jokin askarruttamaan? Voit olla yhteydessä Service Manager Marko Hänniseen arkisin klo 12-16, puh. 040 6311 995 tai rekrytointitiimiimme puh. 040 652 8810 arkisin klo 9-15 välillä puhelimitse tai watsappilla. Autamme mielellämme!

Rainmakerista voit lukea lisää täältä: www.rainmaker.fi

Hae tehtävää osoitteessa manpower.fi painamalla ”Hae” –nappia  – Kerro millaisen työkaverin Rainmakerilaiset sinusta saisivat. Haku sulkeutuu 4.8., mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian!