(Poistunut julkaisusta)

Kollega monipuoliseen HR-työhön
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Adeccon Rauman tiimi etsii KOLLEGAA monipuoliseen HR-työhön toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Adeccolla työpäiväsi rakentuvat työnhakijoiden kontaktoimisesta, haastatteluista ja työntekijöidemme työsuhteiden hoitamista. Hakijoiden ja työntekijöidemme lisäksi olemme päivittäin yhteyksissä myös asiakkaisiimme. Käymme säännöllisesti tapaamassa yhteistyökumppaneitamme sekä luomme uusia asiakassuhteita Satakunnan alueella.

Pienessä tiimissä yhteiset tavoitteet ovat meidän kaikkien asia, emmekä tämän vuoksi rajaa voimakkaasti kenenkään vastuualueita, oli kyseessä sitten uusien asiakkaiden tavoittelu tai toimiston yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Teemme tiiminä yhteisiä ratkaisuja tulevaisuuden tavoitteistamme ja ideoimme yhdessä uusia tapoja toimia. Työhömme saamme tukea myös Adeccon Suomen organisaatiolta. Haluamme tarjota työntekijöille laadukasta palvelua ja onnistuneen urapolun luominen yhdessä työntekijän kanssa on meille tärkeää. Työllämme tuotamme lisäarvoa yrityksille, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Koska työtehtävämme ovat välillä hyvinkin nopeatempoisia ja haasteellisia, on tärkeää, että myös meiltä itseltämme löytyy joustavuutta ja paineensietokykyä. Hallinnoimme suurilta osin itse omaa tekemistämme ja kalentereitamme, mikä mahdollistaa joustavuuden kiireisen arjen keskellä.

Menestyäksesi tässä työssä sinulla tulisi olla erinomainen asiakaspalveluasenne ja luontainen kiinnostus HR-alaa ja liiketoiminnan kehittämistä kohtaan. Tulet tarvitsemaan tässä työssä myös vuorovaikutus- ja viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksi. Sinun tulee nauttia ongelman ratkaisua vaativista tehtävistä ja innostut pienestä kiireestä. Kykysi sietää työpäivän sirpaleisuutta ja keskeytyksiä tulee olla huipputasoa. Jotta sopisit tyyliltäsi myös tiimiimme, tulisi sinun olla huumorintajuinen, sillä turha ryppyotsaisuus ei kuulu meidän tapaamme työskennellä.

Mikäli uskot, että olet etsimämme kollega, jätä hakemuksesi 1.3.2020 mennessä. Koska uskomme vahvasti, että hyvällä työfiiliksellä pääsee parhaisiin tuloksiin, haluaisimme sinun kertovan meille hakemuksessasi, millainen rooli sinulle sopisi meidän tiimissämme parhaiten. Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Suolahti p. +358 40 664 1447, sini.suolahti@adecco.fi.