(Poistunut julkaisusta)

Kolarin seurakunnan seurakuntapastorin viransijaisuus
Hiippakunnat, Oulun hiippakunnan tuomiokapituli

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Kolarin seurakunnassa on avoinna seurakuntapastorin viransijaisuus ajalle 1.1.-31.12.2020. Aloitusajankohta voidaan sopia myös muutoin.

Kolarin seurakunta on Tunturi-Lapissa, keskellä upeaa luontoa sijaitseva, noin 3000 seurakuntalaisen ja neljän kirkon seurakunta. Turistiaikaan väkiluku moninkertaistuu. Pappeja seurakunnassa on kaksi. Turistityöstä vastaa pääosin Tunturilapin turistipappi. Seurakunnan alueella sijaitsevat Ylläs-tunturi ja Muonion-Tornionjoki tarjoten runsaat mahdollisuudet niin luonto-, liikunta- kuin kulttuuriharrastuksiin. Etsimme työyhteisöömme avarakatseista ja yhteistyökykyistä pappia. Viransijaisuuden erityisiä tarpeita ovat työalavastuu kasvatustyöstä ja lähetystyöstä sekä valmius toimia kirkkoherran sijaisena tämän loma-aikoina.

Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 601. Viransijaisuus edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Sijaisuuteen määrättävän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) ja KL 6:33§:n mukainen rikosrekisteriote.

Prosessissa huomioidaan pappisvihkimyksen saaneet henkilöt sekä pappisvihkimystä kesäkuussa 2020 hakevat teologian maisterit. Sijaisuuteen ilmoittautuvia pyydetään varautumaan haastatteluun. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaville erikseen.

Kirjalliset ilmoittautumiset toimitetaan Oulun hiippakunnan tuomiokapituliin 8.12.2019 klo 15 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta tästä linkistä.

Lisätiedot: vt. kirkkoherra Riittaleena Tuomi, p. 040 8429 169 sekä vs. hiippakuntapastori Päivi Liiti, p. 044 7555 512. Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.