(Poistunut julkaisusta)

Kokoustarjoilija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Oletko ripeä liikkeinen ja iloinen asiakaspalvelija?

Etsimme nyt lounasravintolaamme KOKOUSTARJOILIJAA Helsingin Vallilaan.

ISS Palvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä tarjoilijat ovat päivittäin mukana erilaisissa sekä vaativissa asiakaspalvelutilanteissa ja tärkeä osa asiakastyytyväisyyden toteutumista. Meillä pääset loistamaan asiakaspalvelun ammattilaisena.

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme kokoustarjoiluista ja asiakaspalvelusta. Työtä tehdään arkisin klo 7.30–15. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 30.4.2020 asti, mutta saattaa jatkua myös tämän jälkeen.

Tehtävässä on tärkeintä aitohalu tuottaa erinomaisia asiakaspalvelukokemuksia päivittäin. Tehtävässä vaaditaan hyvää organisointitaitoa, ripeyttä ja oma-toimista asennetta tarttua erilaisiin tehtäviin. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on esteettistä silmää kattauksille ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen ja uramahdollisuudet.

Täytäthän hakemuksen tehtävään heti tai viimeistään 21.1.2020 osoitteessa http://tyopaikat.iss.fi/ tai oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -