(Poistunut julkaisusta)

Kokoustarjoilija Original Sokos Hotel Vantaaseen
Original Sokos Hotel Vantaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Original Sokos Hotel Vantaa on monipuolinen hyvän tuulen juhla- ja kokoushotelli, joka houkuttelee vieraita paikalle magneetin lailla ja kätkee sisäänsä monia ikimuistoisia tarinoita. Hotellista huokuu ainutlaatuinen tunnelma, joka tarttuu ja saa palaamaan uudestaan. Kiinnostaisiko Sinua työ tällaisessa hotelliympäristössä?

Haemme nyt KOKOUSTARJOILIJAA Original Sokos Hotel Vantaan kokoustiimiin.

Toivomme, että kokoustarjoilun parissa työskentely on sinulle tuttua jo ennestään, mutta tärkeintä on, että olet innostunut ja sinulla on asenne kohdillaan. Tarvitset työssäsi valloittavan hymyn lisäksi hyvää fyysistä kuntoa, hyviä hoksottimia sekä itsenäistä otetta työskentelyyn. Hotellissa on hyvä sekä ammattitaitoinen työporukka ja töitä tehdäänkin paljon yhdessä, joten hyvät vuorovaikutustaidot sekä huumorintaju ovat tärkeitä piirteitä tässä työympäristössä. Tarvitset työssä suomen ja englannin kielen taitoa.

Työt alkavat heti ja tunteja on tarjolla keskimäärin 70h / 3 viikkoa joulukuun puoliväliin saakka. Vuorot sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille sekä aamu- että ilta-aikaan. Tässä on hyvä mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!