(Poistunut julkaisusta)

Kokoustarjoilija Helsinkiin Ruoholahteen (964)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Tarjoamme sinulle tilaisuuden tulla mukaan kanssamme toteuttamaan trendikästä lounasravintolaa Ruoholahdessa sijaitsevaan Business Parkkiin.

Viihtyisässä ja uudistetussa tiloissa palvelemme arkisin lounasasiakkaita ravintolassa ja kahvilassa sekä huolehdimme myös lukuisista kokousvieraista maittavilla tarjoiluilla.

Haemme joukkoomme ammattitaitoista

KOKOUSTARJOILIJAA

Tehtäviisi kuuluvat mm. kokous- ja edustustarjoilu sekä kahvilassa työskentely. Olet valmis tarttumaan kaikkiin ravintolassa esiintyviin tehtäviin.

Odotamme

Edellytämme sinulta ravintola-alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan tehtävistä.

Hallitset kokous- ja edustustarjoilun, mutta työskentelet mielelläsi myös kahvilassa sekä kassalla. Olet ripeä, yhteistyökykyinen ja aurinkoinen asiakaspalvelun ammattilainen vailla vertaa.

Tulet suomen kielen lisäksi toimeen asiakaspalvelussa englannin kielellä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan ja mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.00 - 18.00 välille. Palkka sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Päivi Hakoniemi kello 8.00 - 16.00 p. 050 3555 306 tai sähköpostitse paivi.hakoniemi@sodexo.com