(Poistunut julkaisusta)

Kokoustarjoilija Helsinkiin Ruoholahteen (368)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Etsimme Sodexon palvelukseen

KOKOUSTARJOILIJAA

Technopolis Ruoholahden ravintolamaailma antaa asiakkaalle mahdollisuuden vapaaseen, monipuoliseen ja kellonaikojen mukaan vaihtuvaan valikoimaan ja ruokailuun. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi erillistä ravintolaa ja kahvilaa.

Ravintoloissamme tarjotaan lounasta päivittäin noin 600 lounasruokailijalle. Kahviloissa on tarjolla aamiaista ja monipuolisia kahvilatuotteita sekä erikoiskahveja. Lisäksi tuotamme monipuoliset kokoustarjoilut useisiin kokoustiloihin.

Tehtäviisi kuuluu toimia monipuolisen tilaustarjoilun KOKOUSTARJOILIJANA. Työnkuvassa pääset toteuttamaan mm.  buffettarjoilua, annostarjoilua, edustustilaisuuksia sekä alkoholitarjoilua.

Odotamme

 Sinulla on:
- tehtävään soveltuva ravintola-alan koulutus ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä
- kokemusta asiakaspalvelusta sekä kokoustarjoilusta
- hyvä suomen kielen taito ja asiakaspalveluun soveltuva englannin kielen taito
- anniskelupassi ja hygieniapassi
- iloinen ja energinen asenne asiakaspalveluun

Sinulla on hyvät asiakas- ja tiimityöskentelytaidot sekä rohkeutta tehdä työtä myös itsenäisesti. Ravintola-alan ammattilaisena arvostat sekä omaa että muiden osaamista ja haluat aktiivisesti pitää ammattitaitoasi yllä. Arvostamme monipuolista osaamista ravintola-alan tehtävistä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan vauhdikkaan työtehtävän kansainvälisessä yrityksessämme sekä yrityksemme mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin klo 7.00-15.00 välille, satunnaisesti työvuoroja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman nopeasti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Niina Peronmaa niina.peronmaa@sodexo.com tai p. 050 569 9353, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.