(Poistunut julkaisusta)

Kokoustarjoilija Espooseen Keilarantaan henkilöstöravintolaan (259)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Haemme Espoon Keilarannassa sijaitsevaan ravintolaamme ammattitaitoista

KOKOUSTARJOILIJAA

Keilarannan toimistokeskus sijaitsee Espoon Keilarannassa jossa tyylikäs toimitalo on kotina monelle erilaiselle yritykselle. Yritysten henkilöstön vireydestä huolehtii alakerrassa toimiva Sodexon hoitama ravintola Keilasatama, joka tilauksesta toimittaa tarjoilua myös neuvottelutiloihin ja huolehtii yritysten omien kahvikeittiöiden varustuksesta. Iltaisin ja viikonloppuisin ravintola on varattavissa yritys- ja yksityistilaisuuksia varten.  Sodexo vastaa toimipaikan ravintola- ja siivouspalveluista kokonaisvaltaisesti. Lounasruuan lisäksi vastaamme asiakkaamme kokous- ja edustustarjoiluista sekä kahvilatoiminnasta.

Tutustu meihin: https://vimeo.com/193774665/764ade8535

 Pääasialliset tehtävät ovat:

- kassa- ja asiakaspalvelutehtävät

- lounaan aikana linjaston ja ravintolasalin hoito sekä siisteyden ylläpito

- kokouskahvitusten vientiä, kokoustilojen lounas- ja buffeetarjoiluja

- kahvilassa työskentely

- ruokalistojen kirjoittaminen ja varausjärjestelmän hallinta

- avustaa av laitteiden kanssa

- kokoustilojen järjestelyä

Odotamme

Mitä odotamme, työskennellessäsi asiakaspalvelutyöntekijänä? Sinulla on ravintola-alan peruskoulutus ja aikaisempaa kokemusta ravintolassa tai kahvilassa työskentelystä.  Tartut rohkeasti kaikkiin työtehtäviin, pystyt sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja sinulla on halua oppia ja kehittyä sekä kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti yhteisiin toimintatapoihin sitoutuen.

Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.  Myyntihenkisyys ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme

Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

 

 

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.  Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti ma - pe klo 7.00-18.00 välille. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Sina Palkeinen gsm +358 (0)50 380 8499.