(Poistunut julkaisusta)

Kokoussihteeri - Jyväskylä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Etsimme nyt isännöintipalveluita tarjoavalle asiakkaallemme kokoussihteeriä Jyväskylään. Töihin perehdytys aloitetaan joulukuussa, jonka jälkeen työt jatkuvat määräaikaisena helmi-toukokuun ajan, työtä on mahdollisesti tarjolla vielä kesäkuun ajaksi.

Kokoussihteerinä tehtävänäsi on vetää taloyhtiöiden kokouksia. Kokouksissa käydään läpi muun muassa talousasioita ja hallituksen selvityksiä kunnossapitotarpeista. Laadit kokouspöytäkirjat ja huolehdit niihin allekirjoitukset. Työtä tehdään kolmena iltana viikossa tiistaista torstaihin klo 16-21 välisenä aikana.

Toivomme sinulta

Tehtävässä pärjää ulospäinsuuntautunut, reippaan asenteen ja hyvät MS Officen taidot omaava henkilö. Aikaisempi kokemus yhdistyksen tai taloyhtiön hallituksessa toimimisesta ovat eduksesi ja antavat hyvät lähtökohdat tehtävässä menestymiselle, mutta ei ole ehdoton vaatimus. Tehtäviin saat kattavan perehdytyksen, jotta pystyt jatkossa vetämään kokoukset itsenäisesti. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä Jyväskylässä ja lähiseuduilla (Jämsä, Korpilahti, Laukaa, Muurame).
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 13.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi