Kokouspalvelukoordinaattori
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2021

Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Tule mukaan tekemään kestäviä menestystarinoita!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Luo menestystarinasi meillä.

Haemme nyt asiakaspalvelun ammattilaista kokouspalvelukoordinaattoriksi.

Olet käyntikorttimme. Olet ensimmäinen henkilö, jonka toimistossamme vierailevat kohtaavat, ja luot heille mutkattoman ja miellyttävän asiakaskokemuksen.

Yhdessä muun kokouspalvelutiimin kanssa työskentelet monipuolisissa kokouspalveluun liittyvissä tehtävissä. Otat vieraamme vastaan ja hoidat puhelinvaihdettamme. Varmistat asiakkaidemme neuvottelujen onnistumisen muun muassa kokoustekniikan avulla. Osallistut kokoustarjoilujen valmistamiseen sekä eri kokoisten asiakastapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tehtävät edellyttävät joustavaa ja positiivista asennetta jokapäiväisessä työssäsi pienen mutta tehokkaan kokouspalvelutiimin jäsenenä. Pystyt nopeasti täyttämään niin sisäisten kuin ulkoistenkin asiakkaiden vaativat toiveet. Nokkeluutesi sekä luontevan suomen, ruotsin ja englannin kielen taitosi ansiosta et ujostele auttaa asiakkaitamme niin puhelimitse kuin paikan päällä toimistossamme.

Olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja ja toimit tehokkaasti kiireisissäkin tilanteissa. Työtehtävät vaativat tarkkuutta, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Hyvät tietotekniset valmiudet helpottavat selviytymistä monipuolisissa tehtävissäsi.

Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Huolehdimmekin työntekijöistämme tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen niin talon sisällä kuin sen ulkopuolella, kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedut sekä paljon erilaista yhteisöllistä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa.

Vastuullisuus on tärkeä osa arvojamme ja strategiaamme, joten toivomme, että jaat kanssamme halun panostaa parempaan huomiseen.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 8.6.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistämme ja Castrén & Snellmanista työnantajana antaa kokouspalvelupäällikkö Paula Halinen (paula.halinen@castren.fi, p. 020 7765 445).

Lue lisää arvoistamme ja vastuullisuustyöstämme.

Täältä löydät asiakastarinoitamme.

Tutustu meihin myös Urapolku-sivustollamme.

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa ja olemme sitoutuneet kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta. Lue lisää.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1459484
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Helsinki, Uusimaa