(Poistunut julkaisusta)

Kokous-/aamiaistarjoilija Original Sokos Hotel Vantaalle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Original Sokos Hotel Vantaan maine on kiirinyt valtakunnan jokaiseen kolkkaan! Vantaa on hyvän tuulen hotelli, joka kätkee sisäänsä monia ikimuistoisia tarinoita. Tämä hotelli on monipuolinen juhla- ja kokoushotelli, joka houkuttelee vieraita paikalle magneetin lailla. Hotellista huokuu ainutlaatuinen tunnelma, joka tarttuu ja saa asiakkaan palaamaan aina uudestaan.

Haemme KOKOUS-/AAMIAISTARJOILIJOITA pidempiaikaiseen työsuhteeseen Original Sokos Hotel Vantaalle.

Tämä työ tarjoaa monipuolisia tehtäviä, aamiaistarjoilijana käynnistät hotellivieraiden päivän herkullisen aamiaisen merkeissä, minkä jälkeen käärit hihasi kokousten toteuttamisen parissa. Etsimme hyvällä meiningillä varustettua huipputyyppiä, joka toivottaa tervetulleeksi kokousasiakkaat valloittavalla hymyllään ja luo leppoisan ilmapiirin jokaiselle kokoustajalle.

Työ on omiaan jo hieman kokousjärjestelyiden ja aamiaistarjoilun parissa työskenneelle. Työnkuvaasi kuuluu asiakaspalvelun lisäksi muun muassa kokoustiloista ja -laitteista huolehtiminen, kahvituksista ja muista ruokatarjoiluista vastaaminen. Tarvitset työssä paitsi hyvää fyysistä kuntoa, myös hyviä hoksottimia ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Pärjäät kuitenkin pitkälle innostuneella asenteella!

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä ja luvassa on pidempiaikainen työsuhde; aloitat Opteamin työntekijänä ja sinulla on myöhemmin mahdollisuus työllistyä Sokotelin omille kirjoille. Työtunteja on luvassa keskimäärin 90 h/3 viikkoa ja työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin, noin kello 7:00-22:00 välille.

Mikäli koet sopivasi Original Sokos Hotel Vantaan timanttiseen tiimiin, laita hakemus tulille!

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito, Itsenäinen työote, Ravintola-alan kokemus
Eduksi luettavat asiat: Englannin kielen taito, Hygieniapassi