(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväsiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

SIIVOOJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Poriin. Tässä tehtävässä työskentelet erilaisissa asiakaskohteissamme Porissa ja lähialueilla. Huolehdit toimisto- kauppa- ja teollisuustilojen puhtaudesta reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Työaika on pääsääntöisesti klo 6-14 tai klo 8-16. Toivomme sinulta kuitenkin mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin. Oman auton käyttö katsotaan eduksi.

Aikaisempi työkokemus siivouksesta on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Siivoustyö on vastuullista ja itsenäistä, joten työmotivaation on oltava kunnossa. Lisäksi tarvitset joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.
Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin, tai klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.