(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväisiä toimistosiivoojia Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet!

 

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivia

 

SIIVOOJIA


vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen Vantaan Pakkalaan. Työ sisältää elintarvikealan asiakasyrityksemme toimisto- ja edustustilojen siivousta sekä logistiikkakeskuksen ja lähettämötilan siisteydestä huolehtimista. Toimistotilojen siivous aloitetaan aamulla klo 6, kun taas puolestaan logistiikkakeskuksen ja lähettämön siivous aloitetaan klo 6-9 välillä. Huomioithan, että logistiikkakeskuksen siivous tehdään tuotannon ollessa käynnissä tehtaalla. Molemmissa tehtävissä tarjolla on täydet 37,5 tunnin viikkotunnit!

 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai laitoshuoltajan koulutusta, mutta tarjoamme perehdytyksen tehtävään. Tärkeintä on motivoitunut ja ennakkoluuloton asenne sekä halu oppia uutta!  Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten toivomme sinulta suomen kielen riittävää taitoa. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat eduksi.

 

Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa ja tehtävään valitun tulee läpäistä turvallisuusselvitys.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen sekä koulutamme sinut seuraavaa askeltasi varten!

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner