(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväisiä siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI TELAKKAKOHTEESEEN

 

määräaikaiseen kokoaikatyöhön Turkuun. Tehtävä on määräaikainen 15.3. saakka, jonka jälkee katsotaan tilannetta työtilanteen mukaan. Tarjolla on kaksi erilaista pestiä, toisessa pestissä sinulla on yksi kohde hoidettavanasi. Kohde sisältää tauko- ja sosiaalitilojen siivousta maanantaista perjantaihin kello 6.00 - 14.00. Toisessa pestissä sinulla on telakka-alueella muutamia kohteita, joissa siivoat wc- ja pesutiloja noin 5h sekä sen jälkeen toimistotiloja . Nämä kohteet saattavat olla melko likaisia, joten reipas asenne ja hyvä yleiskunto ovat valttikorttejasi tehtävässä. Toisessa pestissä työt alkavat kello 5-6 ja kestävät 7,5h päivässä maanantaista perjantaihin. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Toivomme aikaisempaa kokemusta perussiivouksista ja eri siivousmenetelmistä, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Hymyn tuominen työyhteisöön on siis ehdoton plussa! Hyvä yleiskunto on vaatimus tehtävään, koska siivoustyö telakkakohteessa on fyysisesti haastavaa.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Vaikka työpäiväsi ovat fyysisesti haastavia, kiinnitämme myös huomiota riittävään vapaa-aikaan ja käytössäsi ovat kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Kerrothan hakemuksessasi, että kummasta positiosta olet ensisijaisesti kiinnostunut. 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi, eli ei kun tutustumaan meihin lisää!