(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväisiä siivoojia Uuteenkaupunkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Etsitkö aktiivista ja itsenäistä työtä, jossa voit nähdä työsi jäljen? Tutustu tähän tehtävään huolella!

 

Haemme nyt Uuteenkaupunkiin uusia reippaita

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme nyt tiimiimme kahta lisäjäsentä: yhtä vastaamaan tehdaskohteen siivouksesta ja toista vastaamaan alueen tuurauksista. Töitä on tarjolla pääsääntöisin arkisin klo 6-14, mutta toivomme, etät sinulta löytyy joustoa myös ilta- ja lauantaivuoroihin! Työtunteja kertyy viikossa täydet 37,5 tuntia!

 

Etsimällämme henkilöllä on reipas työskentelyote ja halu oppia uutta! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Tehtävään vaaditaan sujuva suomen kielen taito. Tuuraajalta kaipaamme ajokorttia sekä auton käyttömahdollisuutta työn luonteen vuoksi.

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner