(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväisiä siivoojia teollisuuskohteeseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Hei Sinä, joka etsit itsenäistä ja aktiivista työtä!

 

Etsimme nyt Turun alueelle

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään kuuluu teollisuusasiakkaamme monipuolisten tilojen siivousta. Tässä tehtävässä peset niin pesu- ja wc-tiloja kuin toimisto- ja yleisiä tilojakin. Työsi ei varmasti ole yksitoikkoista tässä tehtävässä! Työtä on tarjolla täydet 37,5h viikossa ja työvuorot sijoittuvat aamuun, alkaen noin klo 6-7.

 

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta se voidaan suorittaa myös heti työsuhteen alkaessa. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner