(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväisiä siivoojia teollisuuskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt kahta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA teollisuuskohteeseen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat teollisuuskohteen ylläpitosiivouksesta pääasiassa arkipäivisin. Työtehtävässä vastaat teollisuuskohteen eri tilojen puhtaanapidosta maanantaista perjantaihin klo 6-14:00. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Toivomme sinulta jo jonkin verran käytännössä hankittua kokemusta siivoustehtävistä. Puhdistuspalvelualan tutkinto luetaan eduksi, mutta meillä sinun on mahdollista myös opiskella tutkinto työn ohessa.

Eduksesi katsotaan: Laitoshuoltajan tai vastaava koulutus, työturvallisuuskortti, hygieniapassi ja puhdastilapassi.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.3.2018, mutta laita hakemuksesi heti tänään, sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi,  www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -