(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväinen siivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Finelcomp Oy on vuonna 1988 perustettu sähkökeskusmekaniikkaa valmistava yritys. Finelcomp Oy tuottaa ratkaisuja sähkönjakelu- ja telelaitteiden kiinnitysmekaniikan tarpeisiin, sekä tarjoaa korkealaatuista ja kilpailukykyistä ohutlevyosien sopimusvalmistusta asiakkailleen.


Haemme nyt asiakkaallamme Finelcomp Oy:lle Outokumpuun kokoaikaista SIIVOOJAA huolehtimaan tuotanto-, toimisto- ja sosiaalitilojen ylläpito- ja perussiivouksesta käsi- sekä konemenetelmin. Tämän lisäksi tehtäviisi voivat kuulua esim. asiakaskahvitusten järjestäminen, siivous- ja kahvitarvikkeiden tilaaminen sekä muut mahdolliset tehtävät myös oman osaamisesi ja innokkuutesi mukaan.


Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva puhdistuspalvelualan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta siivousalan tehtävistä, mutta ennen kaikkea reipas työskentelyote ja halu kehittyä. Suhtaudut työhösi positiivisella asenteella ja olet oma-aloitteinen ja itsenäiseen työhön kykenevä, sillä toimit tehtävässä yksin ja voit itse suunnitella, miten työpäiväsi järjestät. Toivomme sinun hallitsevan myös yleisimmät siivousvälineet- ja laitteet sekä pesu- ja puhdistusaineet ja niiden käytön.


Työsuhde alkaa pidemmällä määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua yrityksen kirjoille määräajan jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuun aikana.


Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikaisesti!


Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Piia Sallinen: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.