(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväinen siivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Hei sinä siivoustyön ammattilainen! Etsitkö kokoaikaista päivätyötä, jonka tekemiseen voit itse vaikuttaa? Meillä on nyt tarjota sinulle loistava työ!

Haemme teolliselle asiakkaallamme Finelcomp Oy:lle Outokumpuun kokoaikaista SIIVOOJAA huolehtimaan tuotanto-, toimisto- ja sosiaalitilojen ylläpito- ja perussiivouksesta. Tämän lisäksi tehtäviisi voivat kuulua esim. asiakaskahvitusten järjestäminen, siivous- ja kahvitarvikkeiden tilaaminen sekä muut mahdolliset tehtävät myös oman osaamisesi ja innokkuutesi mukaan.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva puhdistuspalvelualan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta siivousalan tehtävistä. Hallitset myös yleisimmät siivousvälineet- ja laitteet, sekä tunnet pesu- ja puhdistusaineet ja niiden käytön. Lisäksi olet oma-aloitteinen ja itsenäiseen työhön kykenevä, sillä toimit tehtävässä yksin ja voit itse suunnitella, miten työpäiväsi järjestät. Olet muutoinkin toimelias, innostunut ja suhtaudut työhösi positiivisella asenteella.

Työsuhde alkaa pidemmällä määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua yrityksen kirjoille määräajan jälkeen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi piakisesti, sillä työ alkaa mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Piia Sallinen: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.