(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväinen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Etsimme nyt toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Helsinkiin Suomenlinnaan.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous vaativassa asiakaskohteessamme Suomenlinnassa. Työsuhde on vakituinen sekä kokopäiväinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-16 välillä. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä noin yhden vuoden ajalta ja alan laitoshuoltajan koulutus. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että osaat käyttää erilaisia siivouskoneita. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta ja suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys, joka on edellytyksenä työsuhteen solmimiselle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -