(Poistunut julkaisusta)

kokopäiväinen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt kokopäiväistä SIIVOOJAA kohteeseemme Helsingin keskustaan.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta arkipäivisin. Työaika sijoittuu klo 7-15 välille arkipäivisin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Työturvallisuuskortti ja alan tutkinto katsotaan eduksesi valittaessa henkilöä tehtävään.  Olethan taustaltasi nuhteeton, sillä valinta edellyttää suppean turvallisuusselvityksen läpäisyä.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.2.2018, mutta paikka täytetään HETI etsimämme henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.