Kokopäiväinen siivooja Viitasaaren tiimiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen SIIVOOJAA tiimiimme Viitasaarella!

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Nyt etsimme siivoojaa vahvistamaan tiimiämme Viitasaarella. Tehtävä on kokoaikainen, 37,5h/viikko ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkiaamuihin kello 6:00-14:00. Lisäksi toisinaan on viikonloppuvuoroja kiertävän listan mukaisesti. Työsuhde on vakituinen ja toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian syksyn 2021 aikana.

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Luemme toki eduksi käytännön kokemuksen siivoustyöstä, sekä alan koulutuksen, mutta tärkeintä meille on motivoitunut ja asiakaslähtöinen asenne. Haluat tehdä työtä, jolla on merkitystä, ja rautaisena asiakaspalvelijana jaksat aina tuottaa asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua.  Olet joustava ja oma-aloitteinen, ja viihdyt itsenäisessä työssä. ISS:llä olet osa globaalia perhettämme, jossa kaikilla on mahdollisuus loistaa. Lue lisää Karoliinan työstä siivoojana ISS Palveluilla oheisesta linkistä: https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/iss-ammatit-siivooja

Heräsikö mielenkiintosi? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai oheisen linkin kautta viimeistään 28.9.2021. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana.


 ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fiwww.issworld.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot