Kokopäiväinen siivooja Viitasaarelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää  SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme Viitasaaren seudulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta Viitasaaren alueella. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6-14 välille, mutta työvuorolistan mukaisesti myös kiertävä viikonloppuvuoro kuuluu työnkuvaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Tässä työssä et välttämättä tarvitse aikaisempaa siivoustaustaa, sillä perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi. Aikaisempi kokemus ja alan koulutus katsotaan tehtävässä eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat kohteiden sijainnin vuoksi tarpeen.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia tilanteita kohteissamme. Saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kasvaa urapolullasi kiinteistöpalvelualan ammattilaiseksi asti.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 30.4.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1261547
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Viitasaari