Kokopäiväinen siivooja teollisuuskohteeseen, Harjavalta
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haemme osaavaa SIIVOOJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Harjavaltaan teollisuuskohteeseen!


Tässä tehtävässä vastaat yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa teollisuuskohteen ylläpitosiivouksesta. Teollisuuskohteen työympäristö on vaativa, alueella käsitellään haitallisia aineita ja altistutaan nikkelille sekä liikutaan tiloissa, joissa on sähkömagneettinen kenttä. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin klo 07:00 – 16:00 välillä. Viikonloppuvuorot ovat kiertävästi kohteessa, jolloin viikkovapaat siirtyvät arkipäiville. Työsuhde on kokoaikainen 37,5 h/ viikko ja päivittäinen työaika on 7,5 tuntia. Tämä työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


 • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä siivoustiimissä aloittaneet Eeva-Riitan urapolusta täältä.
 • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit
 • liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle


Sinulta me toivomme


 • aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, erityisesti arvostamme aiempaa kokemusta teollisuuskohteesta. Eduksi katsomme puhdistuspalvelualan tutkinnon.
 • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta.
 • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
 • hyvää fyysistä kuntoa, sillä työympäristö on haastava ja työskentely sisältää paljon liikkumista päivän aikana.
 • erinomaista palveluasennetta, jonka ansiosta pystyt organisoimaan työtäsi yhdessä tiimisi sekä asiakkaan henkilökunnan kanssa.
 • Edellytämme tehtävässä täysi-ikäisyyttä sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia tai mahdollisuutta suorittaa työturvallisuuskortti ennen työsuhteen alkua. 


Hae täältä viimeistään 23.1.!
Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia rekrytointi@iss.fi.


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS: laisia on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS: laisena pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot