Kokopäiväinen siivooja, Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Hei osaava SIIVOOJA – me etsimme sinua kokopäiväiseen työsuhteeseen Tampereelle! Tässä tehtävässä vastaat yhden asiakaskohteemme, mm. tuotanto-, toimisto - sekä sosiaalitilojen ylläpitosiivouksesta. Työvuorosi sijoittuvat arkipäiviin joko klo 08:00–16:00 tai klo 06:00-14:00. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa heti sopimuksen mukaan.


 Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit
  • liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle

 
Sinulta me toivomme


  • aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vähintään kahden vuoden ajalta. Eduksi katsomme alan tutkinnon ja voimassa olevan työturvallisuuskortin.
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae mukaan tiimimme viimeistään 16.1.2022! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia rekrytointi@iss.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot