Kokopäiväinen siivooja Saarijärvelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Hei aamuvirkku SIIVOOJA – me etsimme sinua Saarijärvellä sijaitseviin asiakaskohteisiimme. Tehtävässä vastaat ylläpitosiivoustehtävistä palvelutalossa ja myymälätiloissa. Tehtävä on vakituinen ja arkisin klo 6-14 tehtävä kokoaikatyö.


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


• paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. 

• työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.

• vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.

• kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat

• turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit

• liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle 

Sinulta me toivomme


• Erinomaista palveluasennetta 

• B-ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa työkohteiden välillä siirtymiseen

• Alan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi 

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin. Olemme luoneet puhtaita ja siten turvallisia, viihtyisiä ja tuottavia tiloja yli 80 vuoden ajan. Nykyisin siivoamme yhä useammissa kohteissamme kemikaalivapaasti, moderneja siivouskoneita käyttäen. Työparinasi saattaa olla robotti!


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteessa työpaikat.iss.fi. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Hakuaika tehtävään päättyy 31.10.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Helena Mannila, joko soittamalla 040 828 3711 tai sähköpostitse helena.mannila@iss.fi.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot