(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväinen siivooja Rajamäelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.

Etsimme nyt reipasta ja oma-aloitteista KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Nurmijärven Rajamäelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Meillä vastaat asiakaskohteemme toimisto- ja tuotantotilojen siivouksesta. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 06-15 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä ja siivouskoneiden käytöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Nautit tehtävästä, kun sinulla on itsenäinen työote ja hyvät tiimityöskentely taidot.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 16.8.2019. Tehtävä alkaa 2.9.2019. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -