(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväinen siivooja Raaheen!
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020
Etsimme pitkäaikaiseen työsuhteeseen SIIVOOJAA Raaheen.


Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivoustehtävistä yhdessä isoista asiakaskohteistamme Raahessa. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on arkipäivätyö ma-pe klo 7-14.
 
Toivomme sinulla olevan aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä, alan koulutuksen katsomme eduksesi. Onhan sinulla tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, suomenkielen taito ja viihdyt asiakaspalvelutyössä? 
Oletamme sinulla olevan myös positiivinen asenne työntekoon ja uuden oppimista kohtaan.

Me tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS:llä  haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Mikäli monipuolinen, vakaa, pitkäaikainen ja innostava  työ kiinnostaa niin lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy pikaisesti jo 27.2.2020.ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -