(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväinen siivooja Mäntsälään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Hei sinä, joka etsit itsenäistä ja aktiivista työtä! Meiltä niitä löytyy!

 

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme uutta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Mäntsälään. Tehtävääsi kuuluu useamman erilaisen kohteen siisteydestä ja puhtaanapidosta huolehtiminen. Työlläsi ilahdutat suoraan tilojen käyttäjiä, jotka voivat työsi ansiosta nauttia siististä ja puhtaasta ympäristöstä! Työtä on tarjolla täydet 37,5h viikossa ja työvuorot sijoittuvat arkiaamuisin klo 6-14. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Toivomme sinulta reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Meillä siivoustyö sisältää aina asiakaspalvelua, joten toivomme, että reipas tervehdys ja hymy tulevat sinulta luonnostaan! Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat tehtävään välttämättömiä työn liikkuvuuden vuoksi.

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner