Kokopäiväinen siivooja Järvenpäähän
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Oletko siivouskokemuksen omaava tai siivouksesta kiinnostunut reippaan asenteen omaava tekijä? Vastasitko kyllä, jatka lukemista saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt siivouspalveluita tuottavalle asiakkaallemme siivoojaa logistiikkakeskukseen Järvenpäähän. Työnkuvaasi kuuluu logistiikkakeskuksen tilojen, toimistojen ja taukotilojen yms. siivoaminen.

Töitä tehdään arkisisin ja vuorot sijoittuvat 6:00-18:00 välille, saatat löytää itsesi töistä myös satunnaisesti viikonloppuna, mutta pääpaino työtunneille on arkisin. Työpäivät ovat noin kahdeksantuntisia. Aiempi siivouskokemus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä jos olet työntäyteinen hyvän asenteen omaava persoona!

Toivomme  sinun olevan positiivinen ja tarmoa täynnä oleva henkilö, joka on valmis tekemään töitä täysipäiväisesti. Sinun tulee pystyä ottamaan työohjeet vastaan suomeksi, joten olethan suomenkielen taitoinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, työsuhde on alkuun pidempi määräaikaisuus vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tavoitteenasi on rekrytoitua suoraan siivousalan asiakasyrityksellemme. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Amikon verkkosivujen kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökonsultti Anneli Mäki, anneli.maki@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400744
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Pornainen, Tuusula, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa