(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväinen puhdastilasiivooja Hankoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Oletko tarkka tekijä ja etsit työtä, jossa voit todella nähdä kätesi jäljen? Tämä tehtävä voisi sopia juuri sinulle!

 

Etsimme uutta iloista ja reipasta

 

SIIVOOJAA

 

kokopäiväiseen vakityöhön Hankoon. Tässä tehtävässä huolehdit tehtaan puhdastilojen siisteydestä ja puhtaanapidosta! Parhaiten tehtävässä viihdyt, mikäli rakastat järjestelmällisyyttä, sillä kaikki tehty siivoustyö dokumentoidaan. Töitä on tarjolla täydet 37,5 tuntia viikossa ja työt voit aloittaa joko klo 6 tai 7, mikä aika arkeesi sitten parhaiten istuukin!

 

Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä! Kohteessä työskentelee useampi L&T:n työntekijä, joten pääset tekemään yhteistyötä heidän kanssaan. Toivomme sinulta suomen kielen taitoa, sillä huolehdit siivoustyön dokumentaatiosta. Työn aloittamiseksi tehdään työhöntulotarkastus, joka sisältää huumetestauksen. Työturvallisuuskortti nähdään eduksi, mutta koulutamme sen sinulle kyllä ennen kohteessa aloittamista!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner