(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväinen palveluvastaava Uuteenkaupunkiin
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä

PALVELUVASTAAVAA kokopäiväiseen siivoustyöhön Uuteenkaupunkiin

Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 06-14. Työtä tehdään pienessä tiimissä ja yhteistyöllä työaikoihin on mahdollista saada joustoa. Lisäksi työntekijä voi halutessaan tehdä hyvin satunnaisesti lauantaivuoroja ja arkipyhävuoroja. Koulutamme työntekijöitä aktiivisesti ja työ sisältääkin vähintään kolme pakollista koulutuspäivää vuodessa. Lisäksi sitoutuneella työntekijällä on mahdollisuus oppisopimukseen. Vakituiselle henkilöstölle on myös hyvät edut, kattava työterveys sekä liikuntaedut.

Työ on toimisto- sosiaalitilojen sekä parakkien siivousta ja siihen sisältyy yhdistelmäkoneen käyttöä ja pyykkihuoltoa. Perehdytämme ja koulutamme valitun työtehtäviinsä, mutta arvostamme myös aikaisempaa kokemusta. Kohteessa liikutaan paljon, joten hyvä fyysinen kunto on ehdoton edellytys työssä selviytymiseen. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat kohteeseen kulkua.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut pidetään pääsääntöisesti Turussa tai Raumalla. Lisätietoja työstä antaa palveluesimies Katja Lehtonen, 040-1504199 tai sähköpostitse katja.lehtonen(a)sol.fi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.