(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväinen koulusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Haluatko luoda turvallisen ja viihtyisän ympäristön lapsille ja nuorille?

Etsimme nyt ripeää ja hymyilevää KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA Helsingin Vuosaareen oppilaitoskohteeseen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Tehtäviisi kuuluu ylläpitosiivousta oppilaitoskohteessa. Työtä tehdään arkisin klo 10-18 ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme tehtävään aikaisempaa kokemusta ylläpitosiivouksesta ja alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Tarvitset työssäsi myös iloista asiakaspalveluasennetta, suomen kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on omatoiminen työote sekä kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omaltasi? Täytä hakemus jo tänään tai viimeistään 11.3.2020 osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -