(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväinen koulusiivooja Loimaalle
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Tarjolla on itsenäistä työtä ja vastuullista työtä. Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

 

KOULUSIIVOOJAKSI 

 

 

kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön Loimaalle. Työkohteena toimii oppilaitos, jonka tiloja siivotaan kokonaisvaltaisesti. Työtä tehdään päivisin, joko 6.00 - 14.00 tai 8.00 - 16.00 ja viikossa työtä kertyy täydet 37,5h. Palkkaus määräytyy tuttuun tapaan kiinteistöpalvelualan TES: n mukaan, tässä tehtävässä PL 3. eli 11,43€ /h ja kuukausipalkkana 1840€.

 

 

Kuka tässä tehtävässä sitten pärjää?

Työtä tehdään asiakkaan tiloissa oppilaiden ja henkilökunnan ollessa paikalla, joten etsimällämme henkilöllä tulisi olla rohkea ja asiakaspalveluhenkinen luonne. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! Vaatimuksena työssä on laitoshuoltajan tutkinto tai erittäin vankka siivouskokemus. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävässä kohdataan vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme hakijalta riittävää suomen kielen taitoa, muut kielet ovat tietty eduksi. 

 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä.Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muistathan ilmoittaa työpaikan numerotunnuksen, joka löytyy L&T: n sivuilta työpaikkailmoituksen otsikon vierestä (viisinumeroinen). Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.