(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväinen koulusiivooja 1
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Kaipaatko liikkuvaa työtä, jossa kättensä jäljen näkee välittömästi? Olisiko mielessä kenties kouluttautuminen työn ohessa? Lue eteenpäin!

 

Etsimme kokopäiväistä 

 

KOULUSIIVOOJAA

 

ESPOON, Leppävaaran alueelle. Tässä vakityössä työaikasi ovat ma-pe klo 6-14 - eli jää iltapäiville aikaa muuhunkin kuin työhön. Palkkaus noudattaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta, kuten kaikki muukin L&T:n työsuhteisiin liittyvä. Palkkaryhmä on 2 eli 10,67€/h, jolloin kuukausiansio on noin. 1718€/kk. 

 

Ketä etsimme? Tässä työssä tärkeimpiä työvälineitäsi ovat reipas ja motivoitunut asenne siivoustyötä kohtaan. Lisäksi toivomme sinulta asiakaspalveluun riittäväa suomen kielen taitoa. Aiempi siivouskokemus saa meidät kiinnostumaan välittömästi, mutta jos et ole vielä ammattimainen mopinheiluttaja ja asiakaspalvelija, perustele meille muuten, miksi olisit nappivalinta tehtävään! Työ on itsenäistä, joten itseohjautuminen kuuluu vahvasti persoonaasi - olet työssä itsesi pomo! 

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn isossa yrityksessä! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Käytössäsi ovat Ison talon edut, kuten henkilökuntakerhon jäsenyys, jossa pääset käsiksi liikunta- ja kulttuuriseteleihin. Lisäksi meillä on kattavampi työterveyshuolto ja kuntosalietuja. Pidämme huolta, että työvälineesi ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. Kuten yllä oli mainittu, jos vain motivaatiota löytyy, me tuemme sinua koulutuksessa esim. oppisopimuskoulutuksella. Meillä pääset rakentamaan itsei näköisen urapolun. 

 

K I I N N O S T U I T K O ? Hienoa! Naputtele hakemusta tulemaan, sillä täytämme paikan heti sopivan tyypin löydyttyä! Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta lähetetyt hakemukset.