(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväinen keikkasiivooja Forssaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille


KEIKKASIIVOOJAKSI

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Forssaan. Etsimme reipasta ja ammattitaitoista siivoojaa huolehtimaan Forssan alueen asiakaskohteiden tuurauksista sekä muista keikkasiivouksista. Kohteita on useita, jonka takia työpäivät ovat myös hyvin vaihtelevia ja tilanteet saattavat muuttua nopeastikin. Työaika ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6:00-14:00, mutta myös ilta- sekä viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Viikkotyöaika on kuitenkin täydet 37,5h!

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus on kyseisessä tehtävässä toivottua ja koska työhön sisältyy myös vahauskeikkoja, on peruspesuista hyvä olla kokemusta. Kohteiden välillä siirtymisen takia B-luokan ajokortti on edellytys sekä oman auton käyttömahdollisuus plussaa.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat kyseisiin tehtäviin täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.