(Poistunut julkaisusta)

Kokopäiväinen iltasiivooja Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Tarjolla on itsenäistä työtä iltavirkulle. Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

 

SIIVOOJAKSI 

 


kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön Tampereelle, Aitolahden suunnalle. Työtehtävänäsi on siivota kohdetta iltaisin maanantaista perjantaihin klo 15.00 - 23.00. Kohde on tällöin kiinni ja pääset rauhassa siivoilemaan, ilman keskeytyksiä ja ihmisvilinää. Sinulla on iltaisin apunasi toinen henkilö, joka tekee 6h päivässä. Sinulla työtunteja kertyy viikossa kuitenkin täydet 37,5h. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES ja tässä tehtävässä palkkaluokka on PL 2.  

 

 

Kuka tässä tehtävässä sitten pärjää?

Työtä tehdään iltaisin, joten tarkkuus iltahämärässä on eduksesi. Arvostamme myös tiimihenkisyyttä, sillä teethän työtä parin osittain parin kanssa. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! Aikaisempi siivouskokemus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, jotta pääset helposti kohteeseen. Odotamme myös sinulta ymmärrettävää suomenkielentaitoa. 

 


Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshuolto on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairaskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin ja tässä tehtävässä sinulla jää aikaa aamupäiviin sekä viikonloppuihin tehdä omia juttujasi. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Lisäksi henkilökuntamme nauttii edullisista hyvinvointipalveluista, kuten edullisista hieronnoista ja virtuaaliliikuntatunneista. 

  

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa: https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat

 

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muistathan ilmoittaa työpaikan numerotunnuksen, joka löytyy L&T: n sivuilta työpaikkailmoituksen otsikon vierestä (viisinumeroinen).

Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.