(Poistunut julkaisusta)

Kokooonpanijoita elektroniikkateollisuuteen
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme Lahteen asiakasyrityksellemme elektroniikkateollisuuteen tarkkoja ja ahkeria 

KOKOONPANIJOITA 

Työsuhteen kesto on alustavasti asiakasprojektista riippuen 2-4 kk. Töiden jatko riipppuu tilauskannasta. Kyseessä on kaksivuorotyö ja työt alkavat mahdollisimman pian.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy sorminäppäryyttä ja tarkkuutta. Työskentelet ripeästi, mutta itsenäisesti ja huolellisesti. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työmotivaatiosi on kunnossa. Sähköalan koulutus tai työkokemus on eduksi, muttei välttämätön. 

Tarjoamme tehtävään kunnon perehdytyksen, ammattitaitoisen työyhteistön tuen sekä kokoaikaisen työn siistissä sisäympäristössä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, marja.koikkalainen@hpheimo.fi, 044 777 5102